20 fods container

Filtrer efter

Farve
GalvaniseretSort
Størrelse
6x2 m
Pris

Filtrer efter pris

Filter By

Close
Filter By

4 Products

20 fods container

20 fods containeren er en standardstørrelse inden for shipping, og den bruges i vid udstrækning på mange områder, ikke kun i den maritime sektor. Vi tilbyder aftagelige containere, der er ekstremt alsidige i deres anvendelse på grund af panelernes egenskaber. 20 fods containeren i dens forskellige udgaver er altid et klogt valg. I dag er disse containere meget mere end blot transportmidler. Takket være deres store opbevaringsplads er de ideelle til opbevaring af alle former for værktøj, dæk, mapper, husholdningsartikler m.m., og de kan bruges i erhvervslivet til andet end opbevaring og privat til alle former for genstande.

Få et tilbud i dag!

At anmode om et tilbud er simpelthen at bede om en pris, og det er en god måde at sammenligne priser fra forskellige containere for at finde det bedste tilbud.
Paneler af letmetal
Opbevaring containerens metalpaneler er nemme at håndtere uden at påvirke containerens struktur.
Nem montering
Ingot-containers er nem at samle på stedet og kan også skilles ad for at blive flyttet til et andet sted.
Mobile strukturer
Takket være deres aftagelige design kan barcontainerne flyttes til et andet sted eller forblive på samme sted, hvis det er nødvendigt.
Unikt design
Med sit sammenklappelige tag og moderne look kan opbevaring containers fungere som hjemmebar eller lager til din nye virksomhed.

Alsidighed med 20 fods container

Vi er her for at hjælpe

Vores eksperter er her for at svare og hjælpe dig med at finde den perfekte container!

Alsidigheden ved 20 fods container er deres største fordel. Ud over deres anvendelse i transportbranchen er disse containere velegnede til en lang række formål. Fra opbevaring af varer til at skabe ekstra plads i dit hjem eller din virksomhed 20 fods container tilbyder uovertrufne løsninger. Deres store størrelse giver dig mulighed for at opbevare dæk, mapper, husholdningsartikler og meget mere, hvilket giver sikkerhed og orden i ethvert rum. Desuden er disse containere ikke begrænset til opbevaring; deres alsidighed gør dem til et smart valg til forretningsprojekter, der går ud over simpel oplagring.

Hvis du er interesseret i vores bar containers, men ikke kender alle dets funktioner eller stadig er usikker, så kontakt os! Ring til os +46(0)431371040 eller send en e-mail til info@barcontainers.dk, eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Inden for de 20 fods containers

Vores 20 fods containere leveres adskilt, med alle dele klar til at blive samlet efter en brugervejledning og ved hjælp af det medfølgende værktøj. Deres vægge har et attraktivt bølgemønster af galvaniseret stålplade.

Disse containere er det foretrukne valg for mange mennesker, der leder efter ekstra opbevaringsplads til deres ejendele, og en 6×2 meter foldecontainer tilbyder et praktisk og økonomisk alternativ til konventionelle skibscontainere.

L9990562 copy

Fordele ved en 20 fods container

I modsætning til søcontainere, der kræver stort udstyr at transportere, kan vores 20-fods containere transporteres med en trailer, kran eller pickup, hvilket sparer tid og forbedrer effektiviteten. Desuden gør deres aftagelige design det muligt at flytte dem med en let gaffeltruck eller kran takket være gaffeltrucklommerne og løfteringene i top og bund. Det gør dem ideelle til midlertidige eller fleksible opbevaringssituationer. 20 fods container er en sikker løsning af høj kvalitet til dine opbevaringsbehov, og der er forskellige farve- og designmuligheder. Oplev alsidigheden i vores 20 fods container, og få mest muligt ud af din opbevaringsplads!

HVORFOR KØBE EN FOCO®-CONTAINER FRA OPBEVARING CONTAINER?

Barcontainers.dk sælger opbevaring containers af mærket FOCO®, alle disse containere har den garanteret laveste pris i deres kategori. Desuden er disse containere næsten altid på lager, så leveringstiden er meget kort. Vores kundeservice besvarer gerne dine spørgsmål om leveringstider, og hvis du vil, kan du også anmode om et tilbud på de containere, du ønsker, direkte ved at udfylde tilbudsformularen. Vil du vide, hvilken størrelse der passer bedst til dine behov, eller er du nysgerrig efter de forskellige farvemuligheder i klassiske RAL-farver? Spørg vores kundeservice eller kontakt os, vi hjælper dig gerne!

Vores forpligtelse over for kunden

For at give vores kunder den bedst mulige service fokuserer FOCO Containers på to hovedmål. Nedenfor er disse to hovedmål:

At opfylde kundernes behov

Kunden er vores højeste prioritet, og vi står altid til rådighed med den bedst mulige hjælp og vejledning, så du kan vælge den perfekte barcontainer og føle dig sikker på, at vores tilbud lever op til dine forventninger. Med et smil vil vores fagfolk altid være der for at hjælpe dig med alt.

Lever produkter af høj kvalitet

Intet gør en fest sjovere end en robust og smuk bar! Nem at samle og modstandsdygtig over for alle irritationsmomenter. Vores containere er bygget af galvaniseret stål af højeste kvalitet, hvilket giver dig komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Close