Container størrelser

De aftagelige container størrelser findes i størrelser fra 2×2 meter til 6×2 meter base, og container størrelser findes i størrelser fra 3×2 meter til 4×2 meter base. Vi siger, at disse mål er basismål, fordi containerne kan forbindes med specielle forbindelsessæt, der gør det muligt at forbinde dem både på langs og på tværs.

Containerstørrelserne er ikke en begrænsning for, hvad containerne kan, men containerne tilsammen åbner op for en masse muligheder med hensyn til opbevaringsplads eller nydelse. Nogle eksempler er: en 12×2 meter containerbar til et stort rum, en 4×4 meter opbevaringscontainer til brug som lounge, blandt mange andre muligheder.

10 fods container

En 10 fods container er en container på ca. 3 meter i længden. Denne kompakte størrelse er en effektiv løsning til personlig eller erhvervsmæssig opbevaring uden at gå på kompromis med den plads, du har brug for.

20 fods container

20 fods containeren er en standardstørrelse inden for shipping, og den bruges i vid udstrækning på mange områder, ikke kun i den maritime sektor. Vi tilbyder aftagelige containere, der er ekstremt alsidige i deres anvendelse på grund af panelernes egenskaber. 

Container størrelser RAL

Container størrelser gælder også for alle klassiske RAL-containere, og der kan bestilles og sammensættes containere i forskellige farver. RAL-containerne er varierede og i alle farver fra det klassiske RAL-sortiment, så du kan tilpasse din container, lige så meget du vil. RAL-farverne gælder for alle de containere, vi har til rådighed, så spørg os endelig, de fås i alle modeller og containerstørrelser.

Derudover har vi et bredt udvalg af tilbehør til vores containere, både til æstetik og sikkerhed, såsom tyverisikringsstænger, 1 til 3 meter lange hylder, lyspærer og meget mere. Dette tilbehør er unikt for vores produkter, så du er velkommen til at spørge efter det eller besøge tilbehørssektionen på vores hjemmeside.

Hvorfor vælge Barcontainers.dk?

For os er det vigtigste, at kunden er tilfreds med de produkter, han får fra os, hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at lade os det vide, vores konsulenter er grundigt uddannet til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål om container størrelser.

For at sikre, at vi leverer de bedste produkter, sørger vi for, at kvaliteten af vores produkter er upåklagelig. Sikkerhed, styrke og fleksibilitet gør de aftagelige containere til nogle af de bedste konstruktioner, man kan købe på det europæiske marked.

container størrelser


Close