Ofte stillede spørgsmål

Den store fordel ved vores containerbar og vores klassiske container er, at de kan samles af alle uden tungt værktøj. Samlingen tager ikke lang tid, alt hvad du behøver, er et sæt værktøj (skruetrækker, boremaskine og skruenøgle) og to personer til at hjælpe med at sætte panelerne på plads.

Ja, når du køber en af vores sammenklappelige containere eller sammenklappelige barcontainere, får du en altomfattende pakke (uden værktøj), instruktioner, som du kan finde på vores You-Tube-kanal under containermontage, herunder samling af containerne. Du kan også købe tilbehør til din(e) container(e) på vores hjemmeside, som kan hjælpe dig med at holde din(e) container(e) mere organiseret.

På grund af det unikke design af alle vores containere er panelerne udviklet på en sådan måde, at de er understøttet i hjørnerne. Containerne kan nivelleres med trækiler eller plader. Ofte er en hård overflade nok.

Vores returpolitik er enkel: Når du modtager varen, skal du kontrollere den omhyggeligt for skader, buler eller ridser. Hvis der er noget galt med produktet, skal du rapportere det inden for 24 timer efter levering. Så vil vi sammen med dig finde en passende løsning.

Leveringsomkostningerne varierer afhængigt af, hvor du befinder dig. Installationsomkostningerne inkluderer prisen på kranen. Kranen koster 80 euro i timen og skal bruges i mindst tre timer. Det er også muligt at organisere din egen kran. Kontakt os for installationsomkostninger, da de varierer afhængigt af placering og køb.

Omkostningerne til levering og montering varierer afhængigt af, hvor du befinder dig, og i hvilken stand det område er, hvor du vil have din container. Kontakt os for disse omkostninger, da de varierer afhængigt af placering og køb. Du kan altid selv samle og afhente gratis.


Close