Bar Container 8×2 Meter Antracit RAL 7016

 Udvendige mål (LxBxH): 7767 x 2142 x 2088 mm.
 Indvendige mål (LxBxH): 7612 x 2062 x 1950 mm.
 Dørmål (LxH): 1750 x 1850 mm.
 Fås i alle RAL-farver, baldakin på containeren er sikret på begge sider med to cylinderlåse.
  Fuldstændig selvbærende konstruktion, inklusive gulv.

66.320,00 kr.70.490,00 kr. inkl. moms

SKUFOCO-BAR-8X2-RAL7016-1-1-1-1 Category

FÖR DINA STÖRSTA BEHOV, EN SKRÄDDARSYDD Bar Container!

Barcontaineren på 8 x 2 m er en helt ny avantgarde-stil. Den giver dit hjem eller kontor en elegant og stilfuld atmosfære. Containeren kan bruges i en bar, café eller restaurant og er ikke beregnet til engangsbrug. Den største fordel ved denne container er, at den kan forbindes med to 4 x 2 meter containere, så den kan bruges på forskellige måder. Den er nem at transportere og, endnu vigtigere, nem at bygge, da den er aftagelig.

HUVUDDRAGEN I 8×2 Bar Container

På en terrasse kan denne containervariant f.eks. bruges som udendørs bar. Faktisk er det to separate containere på 4 x 2 meter, der er blevet kombineret. Hvis du bruger den som forretning, kan du skabe et rum til at betjene kunder eller opbevare produkter, der er nødvendige i baren. Der findes tre forskellige varianter af disse containere: en barcontainer med ét tag, en barcontainer med to tage og en barcontainer med tre tage. Brugen af disse shelters er ubegrænset. Du kan f.eks. installere tre tage på den ene side af containeren eller to tage ved siden af hinanden på den lange side.

FÖRDELARNA MED EN Bar Container

Med en containerbar kan du nyde fordelene ved en legeplads eller væksten i din virksomhed. Når der er gæster på besøg, kan en containerbar gøre rummet mere indbydende og kreativt og tiltrække kunder.

Bæredygtighed: Vi tilbyder de bedste priser på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor dækker kondensatorkapaciteten alle typer applikationer. Vores containere er lavet af det bedste aluminium og er meget robuste takket være deres paneler.
Tilpasningsevne: Vores containere er lavet, så de nemt kan skilles ad og opbevares i lastbiler, hvis de skal transporteres. Hvis containeren ikke er afmonteret, kan den flyttes med en firehjulet gaffeltruck ved hjælp af skinnerne i gulvet. Der er ikke brug for andet.

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL OM CONTAINERBAR, SÅ TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS!

Hos BarContainers.dk er vores kunder i fokus. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål om vores produkter eller tilbehør som f.eks. containerbars. Hvis du er interesseret i vores bar containers, men ikke kender alle dets funktioner eller stadig er usikker, så kontakt os! Ring til os +46(0)431371040 eller send en e-mail til info@barcontainers.dk, eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Besøg også vores YouTube-Side, hvor du kan opleve de forskellige anvendelser af vores bar containers og deres mangfoldighed!

Størrelse

8×2 m

Farve

Antracit

Baldakin

1 baldakin, 2 baldakin, 3 baldakin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bar Container 8×2 Meter Antracit RAL 7016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *