Lampe til container

Kabellængde: 5 m
Let at fastgøre ved hjælp af en magnet
2 stikkontakter med 230 volt
Energibesparende lampe med 11 watt.
Specielt designet til BarContainers.dk’s sammenklappelige containere

2.211,95 kr. inkl. moms

SKUFOCO-LAMP Category

BELYSNING TIL VORES CONTAINERE

Bor du i et område med mange skyer? Så er din beholder ofte for mørk. Brug altid en lommelygte, når du bruger din container om natten. Nu tilbyder vi dig vores pære, der er skabt specielt til at passe til vores opbevaringscontainere og alle andre modeller.
Denne pære er den perfekte løsning på dine belysningsproblemer; den adskiller sig fra andre pærer og lamper på fem vigtige måder. For det første er pæren til vores containere beskyttet mod en energistrøm på 20 joule og har en slagfasthed på op til IK10-klassen! Derudover har den et IP54-certifikat, som beskytter mod kortslutninger og elektriske stød, der kan opstå uregelmæssigt, f.eks. når strømmen går, og kabler brydes.

Det ergonomiske håndtag på pæren af vores opbevaringsbeholdere gør det nemt at flytte den på plads eller udskifte den. Den er nem at fastgøre med de tre magneter, den har, til et hvilket som helst af opbevaringscontainerens metalpaneler, uanset om det er på tagpanelet eller på siden. Alle metalgenstande kan have den, selv på stativerne! Opbevaringscontaineren har også en krog til at hænge pæren i, hvis du ikke vil bruge magneterne, men i stedet vil hænge den i en løkke.

Sidst, men ikke mindst, har pæren to schuko-stik på hver side, så du kan forsyne dine ting med strøm, samtidig med at du får den bedste sikkerhed mod elektriske kortslutninger. Du kan bruge den til at oplade forskellige ting i containere samt til at bruge boremaskiner eller oplade din telefon. Disse funktioner gør pæren til opbevaringsbeholderen meget nyttig at have, og på grund af stikkontakten på siden og magneterne kan du også bruge den til flere ting. Den kan også give lys indendørs eller udendørs takket være magneterne, så køb din pære med det samme!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lampe til container”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *