Tyverisikring med sikkerhedsbøjle

Ekstra beskyttelse mod tyveri
Let at montere

2.306,75 kr. inkl. moms

SKUFOCO-INDBRUD-ED Category

MED VORES CONTAINERLÅS KAN DU SIKRE DINE EJENDELE

Den aftagelige tyverisikringslås er den perfekte tilføjelse til at give din valgte container mere sikkerhed. Ingen vil være i stand til at stjæle dine ejendele takket være dens fremragende effektivitet mod tyve og uautoriserede personer! Der er taget særligt hensyn til aftagelige containere i designet af tyverisikringen til transportcontainere. Containere, der både har en enkeltdør og en dobbeltdør på den korte side, kan bruge tyverisikringen. Denne sikkerhedsstang skal fastgøres ved at fastgøre sidestykkerne til den aftagelige container. Bommen kan derefter sikres til transport med en hængelås eller en cylinderlås til transportcontaineren.

VI TAGER OS AF SIKKERHEDEN FOR DINE CONTAINERE!

Takket være FOCO Containers vil dine containere altid ankomme i fremragende stand og være forberedt på alt. Derfor tilbyder vi fremragende tilbehør som vores hyldesæt og sikkerhedstilbehør som tyverisikringslåsen til skibscontainere. Vi tilbyder garanti på alle vores produkter, og vi er altid åbne over for forslag og kritik.

LÅSEN TIL SKIBSCONTAINERE GIVER DIG MULIGHED FOR AT OPBEVARE DEM SIKKERT OG ORGANISERE DEM GODT

Vi tilbyder FOCO-containere, der ikke kun er nemme at skille ad og samle igen, men også har de højeste standarder for sikkerhed og uigennemtrængelighed. Til denne sikkerhed leverer vi også en særlig anordning, tyverisikringslåsen til aftagelige transportcontainere. Uanset om den har en enkelt dør eller to døre, er denne barriere skabt specielt til brug i vores produkter. Tyverisikringen skal fastgøres på siderne af containeren og låses med en hængelås eller cylinderlås for at forhindre tyve og uautoriserede personer i at komme ind i containeren.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tyverisikring med sikkerhedsbøjle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *