Madvogn 4×4 XL Meter rosa RAL 3014

 Demonterbart barrum til selvmontering.
 Udvendige mål (LxBxH): 4585 x 3885 x 2240 mm.
 Indvendige mål (LxBxH): 4434 x 3727 x 2230 mm.
 Dørmål (LxH): 1750 x 1850 mm.
 Fås i alle RAL-farver, baldakin på containeren er sikret på begge sider med to cylinderlåse.
  Fuldstændig selvbærende konstruktion, inklusive gulv.

72.650,00 kr. inkl. moms

SKUFOCO-BAR-4X4-XL-RAL9005-1-3 Category

xl 4×4 m bar container

Den antracitfarvede containerbar kan bruges i mange forskellige miljøer, f.eks. i barer, blomsterbutikker og virksomheder. De er bærbare, nemme at sætte sammen og ret økonomiske. Men en af de vigtigste faktorer er, hvor nemt det er at starte sin egen forretning hvor som helst og på mindre end en dag. Containerbarens praktiske fladpakkede struktur gør det nemt at flytte den og sætte den op, hvor du har brug for det. Containerne er robuste og modstandsdygtige over for regn og sne takket være deres galvaniserede stålpaneler.

Containerne er lette nok til at blive løftet eller båret, mens de samles eller skilles ad af 4-6 personer, en kran eller en gaffeltruck. Komponenterne i den blå container er lavet af de bedste materialer, og de er lette nok til at blive håndteret med håndkraft og hjælp. Desuden går de ikke i stykker eller bliver beskadiget, når XL 4X4 m containerbar transporteres, samles eller skilles ad.

Anvendelsesområder for XL 4×4 m ANTRACIT containerstang

Containerbarens sidekapel forstærker forbindelsen mellem inde og ude. Derfor kan du bruge containerbaren som bar, butik eller mødelokale, mens du modtager service. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opnå i et bageri, en isbutik, en café, en sportsbutik, en restaurant eller en festivalbar.

RAL-farver og fordele ved XL 4×4 m containerstang

To karakteristiske træk, der adskiller containerstangen fra andre containere, gør den til noget særligt i sig selv. På trods af at de har primære former i forskellige farver, kan alle disse containere males i en række RAL-farver fra det konventionelle farvekort. For det andet leveres hver container fladpakket, adskilt og med instruktioner om, hvordan man samler den igen, selv om hver af dem er unik. Coveret gør det også muligt at bruge containeren til flere forskellige formål, herunder boliger, forretninger og virksomheder.

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL OM CONTAINERSTÆNGER, SÅ TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS!

Hos BarContainers.dk er vores kunder i fokus. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål om vores produkter eller tilbehør som f.eks. containerbars. Hvis du er interesseret i vores bar containers, men ikke kender alle dets funktioner eller stadig er usikker, så kontakt os! Ring til os +46(0)431371040 eller send en e-mail til info@barcontainers.dk, eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Besøg også vores YouTube-Side, hvor du kan opleve de forskellige anvendelser af vores bar containers og deres mangfoldighed!

Størrelse

4×4 m

Farve

Rosa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Madvogn 4×4 XL Meter rosa RAL 3014”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *