Food truck 4×4 Meter Antracit RAL 7016

 Udvendige mål (LxBxH): 4285 x 3885 x 2088 mm.
 Indvendige mål (LxBxH): 4136 x 3727 x 2080 mm.
 Dørmål (LxH): 1750 x 1850 mm.
 Fås i alle RAL-farver, baldakin på containeren er sikret på begge sider med to cylinderlåse.
  Fuldstændig selvbærende konstruktion, inklusive gulv.

69.290,00 kr. inkl. moms

SKUFOCO-BAR-4X4-RAL7016-1-1-1-1-2 Category

4×4 m container bar

Den antracitfarvede containerbar har mange anvendelsesmuligheder, hvad enten det er til en bar, en blomsterbutik eller en virksomhed. De er transportable, relativt økonomiske og nemme at sætte sammen. Men en af de vigtigste faktorer er, hvor let det er at etablere sin egen forretning hvor som helst og på mindre end en dag. På grund af deres enkle, flade konstruktion kan containerstængerne flyttes og sættes op, hvor som helst du har brug for dem. Containerens galvaniserede stålpaneler gør dem robuste og i stand til at modstå regn og sne.

Der er uendelige anvendelsesmuligheder for den blå containerbar på 4 x 4 meter, alt efter hvad du foretrækker. Den kan bruges som bar til en fest eller et arrangement, hvor der kan købes alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer og mad. Uanset hvor stor eller lille begivenheden er, er en containerbar den bedste løsning. Hvis du fylder den sammenklappelige container med alt det udstyr, du skal bruge til din bar, såsom mad, drikkevarer og kølere, er du klar på ingen tid. Containeren er let at skille ad efter en fest, et arrangement eller, hvis du ønsker det, at opbevare den takket være de aftagelige paneler.

Anvendelser af 4×4 m containerstangen

Containerbarens sidekapel forstærker forbindelsen mellem inde og ude. Det betyder, at du kan bruge containerbaren som bar, butik eller mødelokale, mens du modtager service. Brug din fantasi til at skabe alt fra bageri, isbar, café, sportsbutik, restaurant eller festivalbar!

RAL-farver og fordele ved 4×4 m containerstolpe

To egenskaber ved containerbaren adskiller den fra andre containere og giver den en særlig identitet. For det første kan alle disse containere males i en række RAL-farver fra den konventionelle farveskala, selv om de har primære modeller i forskellige farver. For det andet, selv om hver container er unik, leveres de alle fladt pakket, adskilt og med instruktioner om, hvordan de sættes sammen igen. Endelig gør afdækningen det muligt at bruge containeren til en lang række formål, herunder boliger, forretninger og små virksomheder.

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL OM CONTAINERBAR, SÅ TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS!

Hos BarContainers.dk er vores kunder i fokus. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål om vores produkter eller tilbehør som f.eks. containerbars. Hvis du er interesseret i vores bar containers, men ikke kender alle dets funktioner eller stadig er usikker, så kontakt os! Ring til os +46(0)431371040 eller send en e-mail til info@barcontainers.dk, eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Besøg også vores YouTube-Side, hvor du kan opleve de forskellige anvendelser af vores bar containers og deres mangfoldighed!

Størrelse

4×4 m

Farve

Antracit

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Food truck 4×4 Meter Antracit RAL 7016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *