Hyldesæt – 3 x 3 meter brede hylder

dimensioner på lægten (LxBxH): 2800 x 500 x 35 mm
Mål med beslag (LxBxH): 2800 x 510 x 100 mm

4.392,31 kr. inkl. moms

SKUFOCO-STELL-3M Category

BRUG VORES HYLDER TIL AT ORGANISERE DINE TING.

Dette sæt hylder består af tre plader på 3×3 meter og de monteringsdele, der er nødvendige for at fastgøre dem til skinnerne i hver aftagelig container. Hylderne består af galvaniseret stål med en kabinefinish. Hyldernes galvaniserede stålfarve gør det også muligt for dem at komplementere den indvendige farve i en aftagelig container. Alle FOCO’s hylder til aftagelige containere er designet specielt til dem, og de kan bruges i alle aftagelige containere. Desuden kan de aftagelige containere pakkes fladt og leveres med de komponenter, der er nødvendige for installationen, ligesom containerhylderne.

UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER FOR 3 X 3 METER BREDE HYLDER.

Din aftagelige container passer godt sammen med hylderne i containeren. Uanset hvilken type container du har, gør dette element den endnu mere praktisk. Hyldesættet kan f.eks. bruges i din opbevaringscontainer til at organisere værktøj, kasser og sarte ting, som ikke kan stå på gulvet, eller i din barcontainer til at udstille tilfældige ting som spiritus, glas, bøger osv. Du kan stable kasser på containerens hylder, sarte ting oven på dem eller endda organisere dine småting oven på dem, hvis du bruger den til at opbevare husholdningsartikler.

BRUG AF HYLDERNE I CONTAINEREN

Hvis du bruger containeren som værksted i haven, kan du bruge hylderne som arbejdsbænk eller til opbevaring af værktøj. Hvis containeren bruges som arkiv, kan hylderne bruges til at organisere alle dine papirer på en pæn måde. Hylderne kan også bruges til at opbevare værktøj eller byggeplaner, hvis containeren bruges til et projekt eller på en byggeplads. Din containerbar er en fantastisk tilføjelse til enhver container og kan bruges på mange forskellige måder sammen med dine hylder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hyldesæt – 3 x 3 meter brede hylder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *