Bar Container 4×2 Meter grøn RAL 6005

 Udvendige mål (LxBxH): 3880 x 2142 x 2088 mm.
 Indvendige mål (LxBxH): 3802 x 2062 x 1950 mm.
 Dørmål (LxH): 1750 x 1850 mm.
 Fås i alle RAL-farver, baldakin på containeren er sikret på begge sider med to cylinderlåse.
  Fuldstændig selvbærende konstruktion, inklusive gulv.

32.850,00 kr. inkl. moms

SKUFOCO-BAR-4X2-RAL9005-1-1-1 Category

Højdepunktet af ekstravagance og tilpasningsevne er barcontaineren på 4×2 meter!

Barcontaineren på 4×2 meter er det ultimative underholdningselement, som vil imponere dine gæster. Dette fantastiske design kombinerer rigelig plads, uovertruffen alsidighed og upåklagelig flair for at tage dine arrangementer til nye højder.

Uovertruffen plads

Barcontaineren på 4×2 meter giver dig mulighed for at holde fester, der er større end livet. Den enorme størrelse giver masser af plads til at indrette et fantastisk barmiljø. Denne barcontainer kan uden problemer rumme store menneskemængder og sikrer, at alle har plads nok til at socialisere og nyde deres drinks. Den er perfekt til store bryllupper, virksomhedsgallaer, hektiske fester og larmende fester.

Lad din kreativitet få frit løb

Barcontaineren på 4×2 meter er et tomt lærred til din fantasi. Muligheden for at skabe en baroplevelse, der er indbegrebet af din egen vision, venter på, at du sætter dit kreative præg på dette tomme lærred. Denne barcontainer giver dig plads til at realisere dit koncept for en stilfuld cocktailbar, en hip ølbar eller et sofistikeret vinsmagningssted.

Overlegen holdbarhed

Den 4×2 meter lange barcontainer er præcist udformet og holdbar, da den er designet til at være robust. Takket være brugen af materialer af høj kvalitet kan den modstå tidens tand og garanterer, at din investering vil skinne ved enhver lejlighed. Du kan trygt servere for dine gæster i al slags vejr takket være de vejrbestandige funktioner, der sikrer, at din bar kan holde til at stå udendørs.

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL OM CONTAINERBAR, SÅ TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS!

Hos BarContainers.dk er vores kunder i fokus. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål om vores produkter eller tilbehør som f.eks. containerbars. Hvis du er interesseret i vores bar containers, men ikke kender alle dets funktioner eller stadig er usikker, så kontakt os! Ring til os +46(0)431371040 eller send en e-mail til info@barcontainers.dk, eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Besøg også vores YouTube-Side, hvor du kan opleve de forskellige anvendelser af vores bar containers og deres mangfoldighed!

Størrelse

4×2 m

Farve

Grøn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bar Container 4×2 Meter grøn RAL 6005”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *