Bar Container 4×3 XL Meter Antracit RAL 7016

 Udvendige mål (LxBxH): 4582,3 x 2949,9 x 2238,4 mm.
 Indvendige mål (LxBxH): 4419,7 x 2789 x 2230 mm.
 Dørmål (LxH): 1750 x 1850 mm.
 Fås i alle RAL-farver, baldakin på containeren er sikret på begge sider med to cylinderlåse.
  Fuldstændig selvbærende konstruktion, inklusive gulv.

67.950,00 kr. inkl. moms

SKUFOCO-BAR-4X3-XL-RAL7016-1-1-1-1 Category

XL 4×3 m Bar Container

Den antracitfarvede containerbar kan bruges til mange forskellige formål, f.eks. barer, blomsterbutikker og virksomheder. De er bærbare, relativt økonomiske og nemme at sætte sammen. Men en af de vigtigste faktorer er, hvor nemt det er at starte sin egen virksomhed hvor som helst og på mindre end en dag. På grund af deres enkle fladpakkede konstruktion kan stængerne i skibscontainere flyttes og sættes op, hvor som helst du har brug for dem. Containerens galvaniserede stålpaneler gør dem robuste og i stand til at modstå regn og sne.

Metalcontainere kan bruges til mange forskellige formål, bl.a. som hjemmekontorer, hvor man kan arbejde uden at forstyrre andre eller sig selv. På grund af sin enorme størrelse er XL-containeren på 4×3 meter ideel til dette formål. De kan også bruges til at opbevare store kontorartikler som kommunikationsudstyr, computere og industrielle drivere. Containeren har mange forskellige anvendelsesmuligheder, fordi den er så tilpasningsdygtig og fleksibel.

Anvendelser af XL 4×3 m containerbar

Taget på bar-siden af fragtcontaineren forstærker forbindelsen mellem indendørs og udendørs. Du kan derfor bruge skibscontainerens bar, mens den er i brug, som bar, butik eller mødelokale. Brug din fantasi til at skabe hvad som helst i et bageri, en isbar, en café, en sportsbutik, en restaurant eller en festivalbar!

RAL-farver og fordele ved XL 4×3 m containerstolpe

Transportcontaineren bar har to markante fordele, som gør den unik på sin egen måde og adskiller den fra andre containere. For det første kan alle disse containere, selvom de har primære modeller i forskellige farver, males i en række RAL-farver fra det traditionelle farvekort. For det andet, selv om hver container er unik, leveres alle containere fladt pakket, adskilt og med en manual, der forklarer, hvordan man samler den. Endelig kan containeren på grund af baldakinen bruges på en mere varieret måde, hvad enten det er hjemme, i virksomheder eller i små forretninger.

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL OM CONTAINERSTÆNGER, SÅ TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS!

Hos BarContainers.dk er vores kunder i fokus. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål om vores produkter eller tilbehør som f.eks. containerbars. Hvis du er interesseret i vores bar containers, men ikke kender alle dets funktioner eller stadig er usikker, så kontakt os! Ring til os +46(0)431371040 eller send en e-mail til info@barcontainers.dk, eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Besøg også vores YouTube-Side, hvor du kan opleve de forskellige anvendelser af vores bar containers og deres mangfoldighed!

Størrelse

4×3 m

Farve

Antracit

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bar Container 4×3 XL Meter Antracit RAL 7016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *