Cykelskur 3x2m galvaniseret med dobbeltdør på den lange side

Demonterbar / Selvmontering
Udvendige mål (LxBxH) : 2950 x 2140 x 2072 mm
Indvendige mål (LxBxH) : 2800 x 1990 x 1948 mm
Dørens dimensioner (LxH) : 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm
Mellemrum mellem gaffellommerne: 850 mm
Fuldt selvbærende konstruktion inklusive gulve

18.940,00 kr. inkl. moms

SKUFOCO-3x2-DDL-GALVA-2 Category

Den store foldbare lille beholder!

Denne store sammenklappelige container er en innovation, der udnytter små ledige rum og giver dig en ny mulighed for at opbevare dine ejendele sikkert. Containeren er let nok til kun at blive transporteret, når det er nødvendigt. Desuden er strukturen og væggene i denne sammenklappelige container små nok til at passe gennem de smalleste gange. Med vores containere er det ikke engang nødvendigt at bruge en kran, gaffeltruck eller tungt specialværktøj. Vores container er tilpasset til alle anvendelser med løfteringe, der er klar til at blive brugt med en gaffeltruck, hvilket gør det nemt at samle vores container.

I vores lille container

Containeren er komplet med alle komponenter: gulv, vægge, tag og døre. Væggene, som har et attraktivt bølgedesign, er lavet af galvaniseret stålplade, og containeren og væggene kan stables (sammen med andre containere og produkter fra Barcontainer.se).

Mange bruger 6-fods skibscontainere til at skabe ekstra plads, når de er på udkig efter sikker opbevaring. En 2×2 meter foldecontainer fra Barcontainer.se er et glimrende alternativ til en 6 fods container. Det skyldes, at en 2×2 container er nem at håndtere. Transport af en søcontainer kræver normalt en kran, mens en foldecontainer kan transporteres med en trailer eller en varevogn, hvilket gør det muligt at transportere den på kortere tid og med større manøvredygtighed og effektivitet. Det er muligt, fordi containeren kan skilles ad og transporteres som en enkelt væg.

Desuden kan den foldbare container flyttes med en let gaffeltruck og/eller en kran takket være lommerne på den lette gaffeltruck og løfteringene i toppen og bunden af den foldbare container.

FORDELE VED DEN LILLE CONTAINER

Alt i alt en perfekt løsning til opbevaring af materialer osv. på midlertidige eller fleksible steder. Containerne er sikre, af solid kvalitet og fås i forskellige farver og designs.

Containerne er bæredygtige, innovative og økonomiske løsninger, hvor der er lagt vægt på, at de er lette at flytte, samle og transportere. At købe en ny emballeret container er meget dyrt og vanskeligt at transportere og klargøre. På den anden side er brugte containere ofte af dårlig kvalitet og i dårlig stand, fulde af rust og lignende. Hos Barcontainer.se tilbyder vi dig en løsning på dine problemer med en ny lille container, lavet af stål af højeste kvalitet, til en meget lav pris.

                                  “Vi sørger for, at du får de laveste priser i Sverige”.

Funktioner:

  • Fuldt galvaniseret kabinet
  • Mindre opbevaringsplads, når den er afmonteret og opbevaret.
  • Let at montere
  • Fuldt modulære funktioner
  • Der findes modeller med paneler og med låsbare arme.
  • Pulverlakering af ydersiden er valgfri, hvis du ønsker at farve foldeboksen.
  • Laveste pris i Sverige
  • Foldecontainerne er udstyret med et dobbelt låsesystem for at øge sikkerheden uden ekstra omkostninger.
Farve

Galvaniseret

Størrelse

3×2 m

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cykelskur 3x2m galvaniseret med dobbeltdør på den lange side”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *