Madvogn 6×2 XL Meter blå RAL 5012

 Demonterbart barrum til selvmontering.
 Udvendige mål (LxBxH): 5903,2 x 2289,7 x 2238,5 mm.
 Indvendige mål (LxBxH): 5741 x 2130 x 2230 mm.
 Dørmål (LxH): 1750 x 1850 mm.
 Fås i alle RAL-farver, baldakin på containeren er sikret på begge sider med to cylinderlåse.
  Fuldstændig selvbærende konstruktion, inklusive gulv.

66.200,00 kr.69.600,00 kr. inkl. moms

SKUFOCO-BAR-6X2-XL-RAL9005-1-1-3 Category

XL 6×2 m Bar Container

Containerbaren på 6×2 meter er perfekt til afslappende timer derhjemme, med vennerne eller på arbejdet. Fordi det er to separate containere, der er forbundet med hinanden, gør det området, hvor den står, smukkere end før! Det giver plads, som for eksempel kan udnyttes i baren. Der er plads til at mødes, socialisere og skabe skønne oplevelser med de mennesker, du ønsker.

FORDELE VED AT KØBE EN CONTAINER BAR XL

Der er tre forskellige varianter af en udendørs containerbar: en udendørs bar med en, to eller tre baldakiner. Du kan placere disse baldakiner hvor som helst, f.eks. to baldakiner ved siden af hinanden eller tre baldakiner på den ene side af containeren.

DE VIGTIGSTE FUNKTIONER I VORES CONTAINERE

Når dine familiemedlemmer for eksempel kommer hjem til dig, kan du bruge denne udendørs container til at fange deres opmærksomhed og skabe et mere behageligt og innovativt miljø. Andre fordele ved dette produkt er:

Holdbarhed: Denne flytbare container har en af de bedste priser på hele markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det gør din container ideel til alle slags anvendelser. Vores moduler er lavet af det bedste stål i Spanien, hvilket gør dem meget modstandsdygtige over for deres paneler.
Dens tilpasningsevne: Vores 6×2 XL containerpæl er designet, så når den skal transporteres, kan den let skilles ad, opbevares og transporteres i en lastbil, eller hvis du ikke ønsker at skille den ad, kan du bruge en gaffeltruck til at flytte den gennem åbningerne i bunden. Der er ikke brug for en kran, hvilket gør det præfabrikerede modul alsidigt.

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL OM CONTAINERSTÆNGER, SÅ TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS!

Hos BarContainers.dk er vores kunder i fokus. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål om vores produkter eller tilbehør som f.eks. containerbars. Hvis du er interesseret i vores bar containers, men ikke kender alle dets funktioner eller stadig er usikker, så kontakt os! Ring til os +46(0)431371040 eller send en e-mail til info@barcontainers.dk, eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Besøg også vores YouTube-Side, hvor du kan opleve de forskellige anvendelser af vores bar containers og deres mangfoldighed!

Størrelse

6×2 m

Farve

Blå

Baldakin

1 baldakin, 2 baldakin, 3 baldakin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Madvogn 6×2 XL Meter blå RAL 5012”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *